Våra tjänster

Våra tjänster

Allt för er IT-miljö

CapTeam är en IT-specialist som erbjuder datorservice på alla nivåer och för alla behov. Oavsett om du behöver hjälp med privat datorservice eller avancerade lösningar för ditt företag så finns vi här till din tjänst.

Datorservice

Vi som arbetar på CapTeam har lång erfarenhet av felsökning och återupptagning av information som gått förlorad. Ofta är informationen som finns lagrad på en kraschad dator mycket viktigare än datorn i sig så vårt fokus ligger alltid i första hand på att rädda informationen. Datorn och hårddisken kan i vissa fall också räddas, men det är sekundärt.

Ekonomi och administration

Med Visma kan alla företag få tillgång till trygg och effektiv administration. Du får rapporter som vi hjälper dig att använda, vilket sparar din dyrbara tid – som du kan investera på annat håll.

Distans

Det finns så många olika typer av behov, beroende på vad man ägnar sig åt och hur man har valt att driva sin verksamhet. Vi ser till så att din information alltid finns tillgänglig för dig. Vi kan gå igenom dina specifika behov när vi möts.

VISMA på Mac

Om ni använder Macdatorer så hjälper vi er att komma igång med Visma på dessa, detta har det funnits en stor efterfrågan på.

Mer

Vi på CapTeam ser till att ni får tillgång till nyttig statistik med hjälp av program från Moweb. Vi ser också till att ert företag har trygg backup, vilket kanske är den mest kritiska biten i ett företags IT-miljö.

Hör med oss för mer ingående information.

Gilla oss på Facebook

© 2023 Datorservicelomma.se. Alla rättigheter förbehållna.