Om oss

Välkommen till CapTeam AB

För framtidens företag

CapTeam finns idag i Lomma såväl som i Alingsås. Vi är ett IT-företag med bred kompetens och framtiden i sikte. Vi erbjuder våra tjänster inom IT till både privatpersoner och företag, även om det är företagen som upptar det mesta av vår tid. Vi satsar på att hitta de bästa tekniska lösningar åt alla kunder och effektiviserar verksamheter. För oss är det en ynnest att få ägna oss åt det vi gör bäst, vara först med att ta del av nya, spännande, teknologiska lösningar och vidarebefordra dem åt morgondagens företag.

Din kumpan i vått och torrt

När du kontaktar CapTeam för datorservice så får du en lyhörd, flexibel och effektiv kumpan som arbetar för din IT-miljö. Vi fokuserar alltid på era behov och utgår därifrån.

Allt från installation av IT-varor till utbildningar, rådgivning och service faller inom ramen för vad vi erbjuder. Vi är också utbildade inom webbdesign, om ni skulle ha behov av en ny hemsida, eller förändring av en redan existerande.

Givetvis arbetar vi inte solo, CapTeam har ingått partnerskap med ett flertal av marknadens främsta IT-specialister och –leverantörer, det är så vi kan erbjuda ett brett spann av tjänster utan att kompromissa med kvalitet. Det du mottar hos på CapTeam håller alltid högsta tillgängliga standard. Att anlita oss för din datorservice är att ge sig själv bästa tänkbara förutsättningar för effektivt och roligt företagande.

Följ oss på Facebook

CapTeam är aktiva på Facebook där vi dagligen lägger upp tips och idéer som rör IT och vår egen verksamhet. Följ oss gärna där!

Gilla oss på Facebook

© 2023 Datorservicelomma.se. Alla rättigheter förbehållna.